De agenda van Kinderpraktijk Bimbi

07-03-2020 Gezond Advertorial

VLAARDINGEN - De komende tijd heeft Kinderpraktijk Bimbi weer allemaal toffe dingen op de agenda staan. We gaan samen koken, gaan met elkaar in gesprek en starten een nieuwe babycursus voor pas bevallen moeders.


11 maart van 8.30 tot 10.00 uur

Gratis koffieochtend voor ouders om van gedachten te wisselen over je kind of informatie inwinnen over onze diensten. Neem gerust kinderen die (nog) niet naar school gaan mee. Er is genoeg materiaal om mee te spelen!
 

11 maart en 18 maart van 15.00 tot 17.00 uur

Koken met pure, onbewerkte producten in onze Kinderkookschool! Dé manier om kinderen gezond te laten eten. 
 

25 maart van  9.30 tot 10.30 uur

Onze babycursus speciaal voor ouders met baby’s vanaf 2 maanden. Er wordt aandacht besteed aan yoga- en massagetechnieken. Je leert communiceren en spelen met je baby doormiddel van babygebaren, liedjes, muziek en spelletjes. Daarnaast heb je contact met andere ouders en is er altijd tijd voor een goed gesprek.
 

8 april 15.00 tot 17.00 uur

Koken met pure, onbewerkte producten in onze Kinderkookschool! Deze keer staat alles in het thema van Pasen en maken weer hele Paasgerechten. Dé manier om kinderen gezond te laten eten.

Kinderkookschool op maat

Een paar weken geleden was onze Kinderkookschool te gast buiten de praktijk en het was een groot succes. We koken graag op verschillende plekken en bij verschillende organisaties! Wil jij ook de Kinderkookschool op je werk of bij een organisatie in de buurt? Wij maken graag kooklessen op maat, dit kan ook alleen voor volwassenen! Voor meer informatie mag je mailen naar info@bimbiondersteuning.nl  of kijk eens op https://bimbiondersteuning.nl/

Kinderpraktijk Bimbi bevindt zich aan de 2e van Leyden Gaelstraat 148

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date