Consilium ook in 2019 uw adres voor professionele massages

14-12-2018 Gezond Advertorial

VLAARDINGEN - 2018 is alweer bijna voorbij en ik kan terugkijken op een fijn en mooi jaar. Zoveel mensen die de weg naar Massagepraktijk Consilium hebben gevonden en hun klachten hebben aangepakt met een professionele massage in mijn praktijk. Ook de mensen die zochten naar ontspanning en minder stress in hun leven hebben hun weg naar mijn massagepraktijk gevonden. Bedankt allemaal voor het bezoeken van mijn praktijk en het vertrouwen in mijn massages! 

Bij Massagepraktijk Consilium kunt u namelijk terecht voor verschillende professionele massagebehandelingen en met de diverse technieken proberen wij uw klachten te verlichten of te voorkomen. Heeft u last van nek, rug of schouder klachten, of een zeurende onderrug? Loop hier niet te lang mee door, want hoe langer u wacht, hoe meer tijd het nodig heeft om de klacht weer te verhelpen. 

Ook in 2019 sta ik weer klaar met mijn massages en hopelijk zie ik u dan weer in mijn praktijk. U kunt altijd contact met mij opnemen voor meer informatie of voor het maken van een afspraak. 

Kerstkado tip!!!!
De massage cadeaubon voor een origineel en dankbaar cadeau. 

Hele mooie feestdagen allemaal en goed, gezond en vitaal 2019!

Ik heb een sportmasseur licentie van het NGS en ga regelmatig naar bijscholingen en cursussen om mijn kennis up to date te houden.

Tanya de Bruin
Massagepraktijk Consilium
06-22488446
info@massagepraktijkconsilium.nl
www.massagepraktijkconsilium.nl
facebook: massagepraktijk Consilium

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date