Categorieën

Service

Collecteweek KWF Kankerbestrijding

Collecteweek KWF Kankerbestrijding
Gezond

Collecteweek KWF Kankerbestrijding

  • Redactie
  • 26-08-2022
  • Gezond
Collecteweek KWF Kankerbestrijding
VLAARDINGEN - KWF afdeling Vlaardingen zal van 4  tot en met 10 september huis aan huis collecteren. Er zal evenals vorig jaar niet meer gecollecteerd worden met collectebus, maar met een collectebord. Het KWF heeft hiervoor gekozen omdat mensen tegenwoordig minder contant geld in huis hebben en het veiliger is voor de collectant.  

De collectanten zullen in de collecteweek langs de deuren gaan met een collectebord waarop zijn of haar persoonlijke QR-code staat. De QR code wordt geactiveerd met de smartphone van de donateur. Indien donateurs niet bekend zijn met de werking van de QR-code dan kan de collectant dat verder uitleggen. De collectant beschikt over een collectepas van het KWF. 

Het KWF Vlaardingen realiseert zich dat deze wijze van collecteren tot vragen kan leiden. Voor nadere informatie kunt u terecht bij Peter Bout, secretaris KWF Vlaardingen (06-53458808) of Lex de Lange, voorzitter KWF Vlaardingen (06-15038009). Het KWF Vlaardingen beveelt deze collecte van harte aan bij de Vlaardingers waardoor het onderzoek en voorlichting over kanker kan blijven worden voortgezet.