Café Doodgewoon

07-06-2016 Gezond Redactie

VLAARDINGEN - Op donderdag 16 juni wordt Café Doodgewoon’ gehouden in Het Zonnehuis. Het thema van deze avond is “Rouwbegeleiding en rouwverwerking”. Deze avond is Antoinette Eilerberg aanwezig van Minters Mantelzorg. De avond gaat over het rouwproces. Wat is rouw en waar begint het en waar eindigt het. Hoe kun je omgaan met rouw en welke mogelijkheden zijn er om dit onder begeleiding te doen?

Café Doodgewoon is een tweemaandelijkse bijeenkomst voor iedereen die te maken heeft met palliatieve zorg binnen onze regio, zoals professionals, patiënten, mantelzorgers en vrijwilligers. Iedereen is welkom.

De bijeenkomsten hebben iedere keer een ander onderwerp, waarbij een professional of een ervaringsdeskundige als gastspreker wordt uitgenodigd. De bijeenkomsten worden in samenwerking gehouden met het Palliatief Netwerk. Het doel van het café  is om cliënten, mantelzorgers, vrijwilligers en professionals met elkaar in contact te brengen, ervaringen te delen en informatie te verstrekken op het gebied van zorg in de laatste levensfase. Voor cliënten is het een laagdrempelige manier om met lotgenoten in contact te komen.

Het Café Doodgewoon start op donderdagavond 16 juni om 19.00 uur in zaal De Grote Beer van Het Zonnehuis op de Dillenburgsingel 5 te Vlaardingen. Voor meer informatie kunt u een mail sturen aan cafédoodgewoon@zgvlaardingen.nl  . De bijeenkomst is rond 21.00 uur afgelopen.

 

Gerelateerd