Bewoners zorginstellingen genieten van circus

08-09-2017 Gezond Redactie

VLAARDINGEN - Op woensdag 6 september konden bewoners van alle locaties van de Zonnehuisgroep Vlaardingen samen met hun naasten een circusvoorstelling bijwonen. Circus Sijm had voor deze gelegenheid de circustent naast locatie Het Zonnehuis opgezet. Het circus is een cadeau van Fonds Vlaardingen en Schiedam e.o.

Bewoners, familie, medewerkers en (klein)kinderen genoten zichtbaar van de show, waarin veel spectaculaire acts zich afwisselden. Er werd bewonderd, gelachen en ook gezongen. Het bekende nummer ‘over the rainbow’ kreeg veel bijval van bewoners.

Producent Sijm boekt succesnummers van circussen in heel Europa. Deze voorstelling is speciaal gericht op ouderen. Het circus is rolstoelvriendelijk, waardoor het mogelijk is om ook met verpleeghuisbewoners de voorstelling te bezoeken.

Zonnehuisgroep Vlaardingen is een integrale aanbieder van verzorging, verpleging, behandeling en dienstverlening aan voornamelijk senioren in Vlaardingen en omstreken. Uitgangspunt is met persoonsgerichte zorg op maat bijdragen aan kwaliteit van leven.

Zonnehuisgroep Vlaardingen is deelnemer in de Zonnehuis Groep.


Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date