Categorieën

Service

Bewoners zorginstellingen genieten van circus

Bewoners zorginstellingen genieten van circus
Uit

Bewoners zorginstellingen genieten van circus

  • Redactie
  • 08-09-2017
  • Uit
Bewoners zorginstellingen genieten van circus
VLAARDINGEN - Op woensdag 6 september konden bewoners van alle locaties van de Zonnehuisgroep Vlaardingen samen met hun naasten een circusvoorstelling bijwonen. Circus Sijm had voor deze gelegenheid de circustent naast locatie Het Zonnehuis opgezet. Het circus is een cadeau van Fonds Vlaardingen en Schiedam e.o.

Bewoners, familie, medewerkers en (klein)kinderen genoten zichtbaar van de show, waarin veel spectaculaire acts zich afwisselden. Er werd bewonderd, gelachen en ook gezongen. Het bekende nummer ‘over the rainbow’ kreeg veel bijval van bewoners.

Producent Sijm boekt succesnummers van circussen in heel Europa. Deze voorstelling is speciaal gericht op ouderen. Het circus is rolstoelvriendelijk, waardoor het mogelijk is om ook met verpleeghuisbewoners de voorstelling te bezoeken.

Zonnehuisgroep Vlaardingen is een integrale aanbieder van verzorging, verpleging, behandeling en dienstverlening aan voornamelijk senioren in Vlaardingen en omstreken. Uitgangspunt is met persoonsgerichte zorg op maat bijdragen aan kwaliteit van leven.

Zonnehuisgroep Vlaardingen is deelnemer in de Zonnehuis Groep.

Zonnehuisgroep Vlaardingen

Dillenburgsingel 5, Vlaardingen

Meer over Zonnehuisgroep Vlaardingen →