Argos Zorggroep breidt hulp bij het huishouden uit naar Vlaardingen en Schiedam!

16-11-2019 Gezond Advertorial

VLAARDINGEN - Argos Zorggroep breidt haar aanbod huishoudelijke hulp uit. En dat is goed nieuws voor zelfstandig wonende ouderen in Vlaardingen en Schiedam, want vanaf nu biedt Argos Zorggroep ook hulp bij het huishouden in deze gemeenten! 

Hulp bij het huishouden houdt in dat de medewerkers van Argos Zorggroep zelfstandig wonende ouderen ondersteunen met allerlei huishoudelijke werkzaamheden. Denk hierbij aan schoonmaken, opruimen en bedden opmaken. Dit kan tijdelijk, maar ook voor langere tijd. Dankzij deze ondersteuning kunnen ouderen langer zelfstandig blijven wonen in een schoon en leefbaar huis en hun leven leiden zoals zij dat gewend zijn. Argos Zorggroep is in Maassluis al jarenlang een vertrouwd adres voor hulp bij het huishouden. 

Om in aanmerking te komen voor hulp bij het huishouden, heeft u een indicatie van het ROGplus nodig. Wilt u meer weten over hulp bij het huishouden van Argos Zorggroep of het aanvragen van een indicatie? Kijk dan op www.argoszorggroep.nl of neem contact op met de afdeling Zorgadvies van Argos Zorggroep via telefoonnummer 010 - 427 8310.

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date