Alzheimer Café Vlaardingen op 2 oktober over dementie

01-10-2018 Gezond Redactie

VLAARDINGEN - Op dinsdag 2 oktober is er weer het maandelijkse Alzheimer Café Vlaardingen. Tijdens deze bijeenkomst wordt antwoord gegeven op vragen als: wat is dementie? en op welke wijze wordt de diagnose dementie gesteld? Andere vragen, die aan de orde zullen komen zijn: is de ziekte van Alzheimer hetzelfde als dementie of zijn er ook andere vormen van dementie ? en is dementie erfelijk?

Sprekers tijdens dit Alzheimer Café zijn geriater Jaap Krulder en geriatrisch verpleegkundige Marga van Buitenen,  beiden werkzaam in het Franciscus Vlietland ziekenhuis te Schiedam. Ook deze keer kunt u als bezoeker van het Alzheimer Café uw eigen vragen stellen over dit onderwerp of andere zaken aangaande dementie.

Het Alzheimer Café is bedoeld voor mensen met dementie en hun mantelzorgers, maar professionals en andere belangstellenden zijn natuurlijk ook van harte welkom.

Voor het Alzheimer Café bent u van harte welkom in de Brasserie van het Zonnehuis, Dillenburgsingel 5 in Vlaardingen. Om 19.30 uur start het programma en dit duurt tot 21.00 uur. Om 19.00 uur gaan de deuren al open. U hoeft zich niet vooraf aan te melden.


Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date