'Fijne Kerstdagen mevrouw'

15-12-2019 Gezond Redactie

VLAARDINGEN - Op vrijdag 13 december organiseerde het jongerenwerk van Minters een Kersttour waarbij jongeren vanaf tien jaar kleine presentjes uitdeelden bij verschillende woonzorgcentra. En nog twijfels mocht hebben over ‘de jeugd van tegenwoordig’ (de oude Grieken verzuchtten dat 2000 jaar geleden al): zo’n 50 jongeren hadden zich opgegeven om mee te gaan en dat geheel vrijwillig! Voor die groep was er een bus geregeld, waarmee even na 15.00 uur ’s middags eerst Vaartland werd aangedaan.

In groepjes werden de jongeren met de medewerkers van Minters begeleid, richting de ‘grote zaal’, waar bewoners werden verrast, met onder meer vrolijk beschilderde vaasjes met bloemen. Maar ook met een welgemeend uitgesproken ‘fijne kerstdagen mevrouw en meneer’. Een deel van de jongeren ging naar de zorgafdelingen waar de ontvangst hartelijk was en de ouderen blij verrast. En even poseren met de groep was ook geen probleem.

Daarna vervolgde de Tour naar onder meer zorgcentrum Soenda en daarna het Veerplein waar oliebollen werden uitgedeeld aan het winkelend publiek, om tenslotte te eindigen in de Buurtkamer in de VOP aan de Valeriusstraat. Daar wachtte een welverdiende pizza.

Bekijk de foto's


Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date