Nooteboom geeft klant factuurbedrag terug

22-03-2017 Advertorial

VLAARDINGEN - De maandprijs van de landelijke actie ‘Factuurbedrag terugwinnen’ van JAMES is gevallen bij JAMES Auto Service in Vlaardingen. Mevrouw de Snoo werd op dinsdag 21 maart verrast door Marc Verboon met de teruggave van haar factuurbedrag. Klanten van JAMES maken elke maand kans om het volledige factuurbedrag terug te winnen als zij een review achterlaten op de website. Leaserijders die winnen krijgen een dinercheque ter waarde van 150 euro. 

Het was voor mevrouw de Snoo een aangename verrassing: ,,Ik ben erg verrast dat ik geselecteerd ben als winnaar! Ik ben er superblij mee, het had niet op een beter moment gekund.'' Zij krijgt het factuurbedrag van € 544,92 op haar rekening teruggestort. Marc Verboon is erg te spreken over de landelijke actie. ,,Door deze actie hebben wij een goede klant blij gemaakt en kreeg zij haar dure reparatie uiteindelijk gratis.''

Landelijke actie


Zowel zakelijke als particuliere klanten van JAMES kunnen meedoen aan de landelijke actie ‘Factuurbedrag terugwinnen’ door een review achter te laten op www.jamesautoservice.nl/factuur. Elke maand wordt één winnaar bekendgemaakt die zijn volledige factuurbedrag terugwint. Leaserijders die winnen krijgen een dinercheque ter waarde van 150 euro.

Gerelateerd