Metamorfose familiebedrijf Eigenraam

27-09-2016 Auto Advertorial

VLAARDINGEN - Bijna iedereen in Vlaardingen kent de naam Eigenraam wel. Vanaf de jaren vijftig al actief in de wereld van mobiliteit. Altijd meegegroeid met de markt en vaak toonaangevend geweest met bijvoorbeeld de dealerschappen van eerst DAF/Volvo en later Peugeot. Het bedrijf breidde in 1999 uit door overnames van Peugeot dealers in Schiedam en Naaldwijk.

Dat de autobranche de laatste jaren sterk is veranderd voelt het bedrijf zeker, veel particulieren kiezen voor een alternatief voor de nieuwe auto. Het bezit van een ‘heilige koe’ is voor veel mensen niet meer haalbaar of niet meer een must. Leasing van auto’s zowel zakelijk als ook private lease is een steeds belangrijker onderdeel geworden van de orderportefeuille. Naast deze ontwikkelingen kunnen we er ook niet omheen dat we moeten vaststellen dat de totale automarkt ook niet meer het volume gaat krijgen van wat we gewend waren. Al met al tijd voor keuzes!

Autoservice Eigenraam is al sinds jaar en dag een vertrouwd gezicht in Vlaardingen en omstreken, dat willen we ook graag zo houden. Om onze klanten van goede service te blijven voorzien hebben we ervoor gekozen om de werkplaats op volle sterkte te houden en zelfs uit te breiden met de VAKGARAGE formule. Dit houdt in dat alle merken welkom zijn in de werkplaats van Eigenraam. We hebben geïnvesteerd in nieuwe apparatuur, opleidingen etc.

Uiteraard blijft Eigenraam ook het vertrouwde adres voor onderhoud aan Peugeots. In de showroom staat een assortiment aan kwalitatief hoogwaardige gebruikte auto’s waarbij rekening wordt gehouden met de huidige trends in autoland. We zoeken voor u zelfs naar de meest optimale auto in het land als u het wenst!

Op korte termijn lanceren we speciaal voor onze klanten de Eigenraam klantenpas, hiermee bent u verzekerd van onbezorgd autorijden.

Vakgarage Eigenraam staat voor u klaar: nu en in de toekomst!

Vakgarage Eigenraam
van Beethovensingel 124
3133 EA Vlaardingen
info@eigenraam.nl
010 - 435 79 00
www.eigenraam.nl

Gerelateerd