JAMES Vlaardingen geeft klant factuurbedrag terug

24-12-2015 Advertorial

VLAARDINGEN - De maandprijs van de landelijke actie ‘Factuurbedrag terugwinnen’ van JAMES is gevallen bij JAMES Auto Service in Vlaardingen. Marc Verboon verraste de heer Van Niel vrijdag 18 december met de teruggave van het factuurbedrag. Klanten van JAMES maken elke maand kans om het volledige factuurbedrag terug te winnen als zij een review achterlaten op de website. Leaserijders die winnen krijgen een dinercheque ter waarde van 150 euro. 

Het was voor de heer Van Niel een aangename verassing: ,,Ik had nooit gedacht te zullen winnen, dus dit is een fantastische verrassing! Ik kom al zeer lang bij JAMES Auto Service Nooteboom en ik was al zeer tevreden. Nu natuurlijk helemaal!’’ Hij krijgt het factuurbedrag van  € 234,59 op zijn rekening teruggestort. 

Marc Verboon is erg te spreken over de landelijke actie. ,,Door deze actie hebben wij weer een tevreden klant blij gemaakt! Wij attenderen al onze klanten op deze actie en de reacties zijn altijd positief!’'

Zowel zakelijke als particuliere klanten van JAMES kunnen zich voor de landelijke actie ‘Factuurbedrag terugwinnen’ registreren op www.jamesautoservice.nl/factuur. Elke maand wordt één winnaar bekendgemaakt die zijn volledige factuurbedrag terugwint. Leaserijders die winnen krijgen een dinercheque ter waarde van 150 euro.
 

JAMES Auto Service

JAMES Auto Service is het merkonafhankelijke auto- en servicebedrijf voor particulier- en leaserijder. JAMES onderscheidt zich door te focussen op de klant die centraal staat. Het universele autobedrijf biedt onderhoud aan alle automerken en typen van ieder bouwjaar. JAMES was de eerste onafhankelijke formule in universeel auto-onderhoud voor de zakelijke markt (1,2,3 /// AutoService – opgericht 2003). Dit kenmerkt zich door de unieke landelijke dienstverlening met haal- & brengservice in combinatie met merkonafhankelijk onderhoud. JAMES beschikt over ruim 60 vestigingen in Nederland. De visie en missie is ‘Leven zonder Autozorgen’. JAMES Auto Service is sinds 1 oktober 2014 eigendom van de Vereniging van JAMES Autoservicebedrijven.

Gerelateerd