Zondag 9 juli

09-07-2017 Agenda Redactie

VLAARDINGEN - De rubriek agenda is in het leven geroepen om alle Vlaardingse clubs en verenigingen een podium te bieden om zich te presenteren en hun activiteiten onder de aandacht te brengen. Berichten voor deze rubriek kunnen worden gemaild naar redactie@vlaardingen24.nl.

Nieuwe expositie in de Groene Luiken


VLAARDINGEN - Tot 14 augustus hangt het werk van leerlingen van Deborah Moreno Persijn in het aanloophuis de Groene Luiken aan de Oosthavenkade 8 in Vlaardingen. Op dit moment heeft ze twee groepen, 1 met kinderen van vijf tot elf jaar en een groep volwassenen. De openingstijden van het aanloophuis in deze zomerperiode zijn aangepast, die van gastvrijheid zeker niet. U bent elke dag van 13.00 tot 16.00 welkom.

Tsjechische kunstenares exposeert in het Zonnehuis


VLAARDINGEN - In Het Zonnehuis is een expositie te zien van de Tsjechische kunstenares Hana Horská. De kunstenares komt uit Moravská Třebová, de zusterstad van Vlaardingen. Voor haar moderne kunstwerken maakt zij zowel gebruik van klassieke olieverftechnieken, als van softwareprogramma’s voor computergraphics. De kunstenares is van mening dat haar hand wordt geleid door liefde, de enige kracht die de wereld verandert om een betere plek te zijn.  De expositie is te bezichtigen tot 31 julC

Cursisten tonen hun werk in De Duig


Van 8 tot en met 30 juli tonen cursisten hun werk in Galerie De Duig aan de Landstraat 29. Zoals ieder jaar wordt ook dit jaar het cursusseizoen van Galerie De Duig afgesloten met de jaarlijkse cursistententoonstelling. In 1984 werd ooit de eerste cursistententoonstelling gehouden; een expositie waarin het werk van de cursisten centraal staat. Dit jaar is het alweer de 33e keer dat deze jaarlijks terugkerende expositie plaats vindt. Net als voorgaande jaren wordt een selectie getoond van werk gemaakt door leerlingen. Met trots toont docent Robert Daalmeijer het werk van zijn cursisten.

De Duig is vandaag open van 13.00 uur tot 17.00 uur.

Gerelateerd