Zondag 17 april

17-04-2016 Agenda Redactie

VLAARDINGEN - De rubriek agenda is in het leven geroepen om alle Vlaardingse clubs en verenigingen een podium te bieden om zich te presenteren en hun activiteiten onder de aandacht te brengen. Berichten voor deze rubriek kunnen worden gemaild naar redactie@vlaardingen24.nl.

Pronkstuk in Museum Vlaardingen


VLAARDINGEN – In Museum Vlaardingen kunt u momenteel genieten van een tentoonstelling onder de naam Pronkstuk: herinneringen aan lief en leed. Met ‘Pronkstuk’ toont het museum hoe men in het verre en recente verleden voorwerpen verzamelde die herinneren aan belangrijke gebeurtenissen in het leven. Geboorte en doop, het bereiken van de volwassen leeftijd, het huwelijk en andere mijlpalen in het persoonlijk leven. Deze expositie is te zien tot en met zondag 22 mei.

Lentefietstocht door Vlaardingen


VLAARDINGEN - Ontdek de lente in Vlaardingen! De stadsgidsen van ServiceTeam Vlaardingen stappen zondag 17 april op de fiets en laten u de mooiste plekken van Vlaardingen zien. Onderweg wordt een paar keer gestopt om iets vertellen over het heden en verleden van de omgeving. De start is om 13.30 uur op de Markt, bij het oude stadhuis, waar de tocht om ca. 17.00 uur ook weer eindigt. Meerijden met de Lentefietstocht kost € 3,50 per persoon, inclusief een consumptie onderweg. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Zanggroep Ratatouille in het  Valkenhof theater


VLAARDINGEN Op zondag 17 april staat Zanggroep Ratatouille met het theaterconcert Pulse in het Valkenhof theater in de Frank van Borselenstraat 93. Zanggroep Ratatouille bestaat uit 15 enthousiaste zangers en zangeressen onder leiding van Ana Mihajlovic. De zanggroep zingt een gevarieerd repertoire, zowel acapella als met combo. Aanvang 14.00 uur, toegang € 12,50. Bestellen via www.zanggroepratatouille.nl/concert.