Zaterdag 5 augustus

05-08-2017 Agenda Redactie

VLAARDINGEN - De rubriek agenda is in het leven geroepen om alle Vlaardingse clubs en verenigingen een podium te bieden om zich te presenteren en hun activiteiten onder de aandacht te brengen. Berichten voor deze rubriek kunnen worden gemaild naar redactie@vlaardingen24.nl.

Nieuwe expositie in de Groene Luiken


VLAARDINGEN - Tot 14 augustus hangt het werk van leerlingen van Deborah Moreno Persijn in het aanloophuis de Groene Luiken aan de Oosthavenkade 8 in Vlaardingen. Op dit moment heeft ze twee groepen, 1 met kinderen van vijf tot elf jaar en een groep volwassenen. De openingstijden van het aanloophuis in deze zomerperiode zijn aangepast, die van gastvrijheid zeker niet. U bent elke dag van 13.00 tot 16.00 welkom.

Naoorlogs Vlaardingen

VLAARDINGEN - Op zaterdag 5 en zondag 6 augustus is het de laatste mogelijkheid de expositie over het na-oorlogse leven in Vlaardingen te zien. IN Streekmuseum Jan Anderson aan de Kethelweg 50. Ook de tentoonstelling over de Geus Jan Kijne wordt hierna afgebroken. Het Streekmuseum is iedere zaterdag en iedere eerste zondag van de maand geopend van 14.00 tot 16.00 uur. De toegang is gratis.


Wandelconcert Grote Kerk


VLAARDINGEN - Het wandelconcert in de Grote Kerk op de Markt wordt zaterdagmiddag 5 augustus verzorgd door Aad Zoutendijk (orgel). Op het programma staan werken van Franse componisten, onder anderen d'Agincourt, Benoist en Guilmant. Het concert begint om 15.15 uur; bezoekers kunnen vrij in- en uitwandelen tijdens het concert. De toegang is gratis en in de pauze wordt een kopje koffie of thee geschonken.

Gerelateerd