Zaterdag 22 juli

22-07-2017 Agenda Redactie

VLAARDINGEN - De rubriek agenda is in het leven geroepen om alle Vlaardingse clubs en verenigingen een podium te bieden om zich te presenteren en hun activiteiten onder de aandacht te brengen. Berichten voor deze rubriek kunnen worden gemaild naar redactie@vlaardingen24.nl.

Tsjechische kunstenares exposeert in het Zonnehuis


VLAARDINGEN - In Het Zonnehuis is een expositie te zien van de Tsjechische kunstenares Hana Horská. De kunstenares komt uit Moravská Třebová, de zusterstad van Vlaardingen. Voor haar moderne kunstwerken maakt zij zowel gebruik van klassieke olieverftechnieken, als van softwareprogramma’s voor computergraphics. De kunstenares is van mening dat haar hand wordt geleid door liefde, de enige kracht die de wereld verandert om een betere plek te zijn.  De expositie is te bezichtigen tot 31 juli.


Wandelconcert Grote Kerk
VLAARDINGEN - Het wandelconcert in de Grote Kerk op de Markt wordt zaterdagmiddag 22 juli verzorgd door Aad Zoutendijk (orgel). Het thema van het concert is de herdenking van de Reformatie (kerkhervorming; 1517-2017). Op het programma staan werken van onder anderen Buxtehude, Bach, Nicolai en Gulbins. Het concert begint om 15.15 uur; bezoekers kunnen vrij in- en uitwandelen tijdens het concert. De toegang is gratis en in de pauze wordt een kopje koffie of thee geschonken.


Gerelateerd