Donderdag 7 juli

07-07-2016 Agenda Redactie

VLAARDINGEN - De rubriek agenda is in het leven geroepen om alle Vlaardingse clubs en verenigingen een podium te bieden om zich te presenteren en hun activiteiten onder de aandacht te brengen. Berichten voor deze rubriek kunnen worden gemaild naar redactie@vlaardingen24.nl.

Fishy Fashion in Museum Vlaardingen                                         


VLAARDINGEN – In Museum Vlaardingen is een tentoonstelling te zien over visserstruien, oliegoed en andere kledingstukken die bij viossers in vroeger tijden populair waren. De titel: Fishy Fashion. Weet u waarom zeelieden een ring van goud in hun oor droegen? Op deze en andere vragen geeft de tentoonstelling antwoord. Te zien van 18 juni tot en met 13 november.

José Engelhard exposeert in De Windwijzer


VLAARDINGEN – In De Windwijzer aan de Schiedamseweg 95 is een tentoonstelling te zien van de schilderijen van José Engelhard. Haar werken tonen een diversiteit aan onderwerpen. Haar interesse is dan ook veelzijdig. De materialen, die zij hiervoor heeft gekozen, zijn verschillend, zoals u zult zien. De expositie is tot en met 26 augustus op werkdagen tussen 09.00 en 14.00 uur of op afspraak te bezoeken.

Expositie in de Groene Luiken


VLAARDINGEN – In Aanloophuis De Groene Luiken aan de Oosthavenkade 8 is tot en met 11 juli werk te zien van de cursisten van Zhanhong Liao. Het overkoepelende thema is ‘Natuur’. Er zijn werken in acryl, waterverf en olie te bewonderen. De expositie is te zien tijdens de openingstijden van het aanloophuis: van zaterdag tot en met dinsdag van 14.00 tot 17.00 uur en van woensdag tot en met vrijdag van 11.00 tot 13.45 en van 14.15 tot 17.00 uur.

Workshop ‘de natuurlijke moestuin’


VLAARDINGEN - Stadslandbouw van Ruytenburch organiseert donderdag 7 juli samen met ERGroeit  de Workshop ‘de natuurlijke moestuin’. Tijdens deze workshop leert Max de Corte (buurtmoestuinexpert) je een aantal basisprincipes uit de permacultuur waarmee je jouw moestuin op een natuurlijke en milieuvriendelijke manier productief en gezond kunt maken. De workshop is in de kas aan de Hofsingel 82-84 en start om 20.00 uur. Aanmelden via asluys@xs4all.nl. Kosten: achteraf bepaal je zelf de waarde die het voor je heeft gehad.

Lunchconcert in de Grote Kerk


VLAARDINGEN - Organist Aad Zoutendijk speelt donderdag 7 juli tijdens het wekelijkse lunchconcert in de Grote Kerk aan de Markt werken van Faulkes, Foote, Reger en Guignard. Het concert begint om 12.45 en de toegang is gratis.

Gerelateerd