Donderdag 6 juli

06-07-2017 Agenda Redactie

VLAARDINGEN - De rubriek agenda is in het leven geroepen om alle Vlaardingse clubs en verenigingen een podium te bieden om zich te presenteren en hun activiteiten onder de aandacht te brengen. Berichten voor deze rubriek kunnen worden gemaild naar redactie@vlaardingen24.nl.

Tsjechische kunstenares exposeert in het Zonnehuis


VLAARDINGEN - In Het Zonnehuis is een expositie te zien van de Tsjechische kunstenares Hana Horská. De kunstenares komt uit Moravská Třebová, de zusterstad van Vlaardingen. Voor haar moderne kunstwerken maakt zij zowel gebruik van klassieke olieverftechnieken, als van softwareprogramma’s voor computergraphics. De kunstenares is van mening dat haar hand wordt geleid door liefde, de enige kracht die de wereld verandert om een betere plek te zijn.  De expositie is te bezichtigen tot 31 juli.

Nieuwe expositie in de Groene Luiken


VLAARDINGEN - Tot 14 augustus hangt het werk van leerlingen van Deborah Moreno Persijn in het aanloophuis de Groene Luiken aan de Oosthavenkade 8 in Vlaardingen. Op dit moment heeft ze twee groepen, 1 met kinderen van vijf tot elf jaar en een groep volwassenen. De openingstijden van het aanloophuis in deze zomerperiode zijn aangepast, die van gastvrijheid zeker niet. U bent elke dag van 13.00 tot 16.00 welkom.

Verkoop bij Stadslandbouw Van Ruytenburch


VLAARDINGEN - Stadslandbouw van Ruytenburch op landgoed Hoogstad aan de Westlandseweg verkoopt elke donderdagmiddag van 16.00 tot 18.00 uur producten die op dat moment oogstbaar zijn. Klanten kunnen tegen een kleine donatie met een vrijwilliger op het land iets van hun gading uitzoeken. De opbrengst van de verkoop wordt gebruikt om de akker in stand te houden en om organisaties met een sociale doelstelling zoals de voedselbank, Pameijer en de Sociale Supermarkt regelmatig van producten te kunnen voorzien.

Lunchconcert in de grote Kerk


VLAARDINGEN - Organist Aad Zoutendijk speelt donderdag 6 juli tijdens het wekelijkse lunchconcert in de Grote Kerk aan de Markt werken van Muffat, Pachelbell, d'Agincourt en Fiocco. Het concert begint om 12.45 en de toegang is gratis.

Gerelateerd