Donderdag 2 maart

02-03-2017 Agenda Redactie

VLAARDINGEN - De rubriek agenda is in het leven geroepen om alle Vlaardingse clubs en verenigingen een podium te bieden om zich te presenteren en hun activiteiten onder de aandacht te brengen. Berichten voor deze rubriek kunnen worden gemaild naar redactie@vlaardingen24.nl.

Ad van der Ree exposeert in de Groene Luiken


VLAARDINGEN – In Aanloophuis De Groene Luiken aan de Oosthavenkade 8 is een expositie te zien met werk van Ad van der Ree. Na aanvankelijk figuratief te hebben gewerkt, is Ad steeds abstracter gaan werken. Kleur speelt in zijn werk een grote rol. De expositie is te zien tot 6 maart, van zaterdag tot en met dinsdag van 14.00 tot 17.00 uur en de andere dagen van 11.00 tot 13.45 en van 14.15 tot 17.00.

Expositie in het Zonnehuis


VLAARDINGEN – In het Zonnehuis aan de Dillenbiurgsingel is een expositie te zien met werk van Marijke Teeuw, Lia Opmeer en Marijke Doolaard. Marijke Doolaard maakt glasfusing objecten en schalen. Ook maakt Marijke sinds vijf jaar sieraden. Lia Opmeer timmert al geruime tijd aan de weg als het om schilderkunst gaat. Zij heeft een voorkeur voor bekende filmsterren. Marijke toont haar schilderijen van de stad Rotterdam. De expositie is dagelijks te zien tot en met 26 maart.

Bouwspeelplaats geopend


VLAARDINGEN - Bouwspeelplaats Holy aan het Boederijpad is deze week weer open. Kom je eigen hut, fort of droomkasteel bouwen. En er is ook een speelweide voor de kleinsten, waar ze veilig kunnen leren ontdekken en spelen. De kosten zijn € 1,50 per kind, per keer (inclusief 1 bosje spijkers voor de bouwers).

Lunchconcert in de Grote Kerk


VLAARDINGEN - Organist Aad Zoutendijk speelt donderdag 2 maart tijdens het wekelijkse lunchconcert in de Grote Kerk aan de Markt werken van onder anderen de Grigny en Buxtehude. Het concert begint om 12.45 en de toegang is gratis.

Gerelateerd