Waarschuwing voor nep klusbedrijf

16-08-2016 112 Redactie

VLAARDINGEN – Via de Buurtwhatsapp kwam vandaag een waarschuwing binnen over een bedrijf dat dakgoten zou schoonmaken in de Holy-wijk. Tot nu toe lijken ze zich niet aan de afspraken te houden en gebruiken ook nog eens de naam van een gerenommeerd Vlaardings bedrijf. Hierbij de oproep:

"Vandaag zou klussersbedrijf Kloet onze dakgoten komen reinigen. Ze zijn van de week aan de deur geweest met het verhaal dat er veel mensen uit de straat dat vandaag zouden laten doen door hen. Deze meneer heeft opgeschreven wanneer ik naar mijn werk was en zou hier vanmorgen om 8 uur zijn. Helaas zijn deze mannen in geen velden of wegen te bekennen. Het nummer wat ik gekregen heb blijkt niet te bestaan. Ook is er geen website. In overleg met de politie kortgesloten om dit op de buurtwhatsapp te vermelden, zodat iedereen alert is en direct contact op kan nemen bij verdachte omstandigheden. De mannen weten helaas dat wij vandaag afwezig zijn... Ik hoop dat het vals alarm is ...Maar extra alertheid kan geen kwaad."


Echte medewerkers van Kloet Onderhoud kunnen zich altijd identificeren (ID-bewijs), dragen bedrijfskleding en doen sowieso niet aan deur-tot-deur verkoop. Daarbij krijgen bewoners van huurwoningen altijd schriftelijk een bericht van zowel hun verhuurder als van Kloet Onderhoud dat er werkzaamheden uitgevoerd gaan worden aan hun woning. Bij twijfel kan men altijd contact opnemen met het kantoor van Kloet op 010-4343166.Meedoen met de buurtwhatsapp? Stuur een app naar 06-28330112 onder vermelding van uw naam en adresgegevens.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date