Waarschuwing voor babbeltruc!

05-07-2017 112 Redactie

VLAARDINGEN  Via de Buurtwhatsapp van de Drevenburt wordt er vandaag gewaarschuwd voor een babbeltruc. Een oudere man is vandaag gevolgd vanaf de apotheek op de loper naar zijn huis. Na thuiskomst werd er bijna direct aangebeld door een vrouw. Zij overrompelde hem meteen door zijn hand te schudden en aan te geven dat zij van de thuiszorg was. De man herkende haar niet, maar krijgt wel thuiszorg dus gokte het er op. De man liet haar in de gang wachten, deed de deur dicht en gaf aan zijn thuiszorgmap te pakken.

Terwijl hij de gang uit wilde lopen hoorde hij dat zij de deur weer open deed, en het op zo'n manier open liet staan alsof het leek dat de deur dicht zat. De man vertrouwde het niet, heeft haar aangesproken en om haar legitimatie gevraagd. Daar deed zij moeilijk over en hij heeft haar er toen uitgezet.

Gelukkig is het nu met een sisser afgelopen, maar blijf alert! De politie is ingelicht en het volgende signalement is beschikbaar: Vrouw, blank, zwart haar, lengte tussen 1.60 en 1.70 meter, had een apart notitieboekje in haar hand. Droeg een sportief jack. Spreekt goed Nederlands.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date