Categorieën

Service

Vlaardingse slachtoffer van straatroof

Vlaardingse slachtoffer van straatroof
112

Vlaardingse slachtoffer van straatroof

  • Redactie
  • 03-08-2017
  • 112
Vlaardingse slachtoffer van straatroof
VLAARDINGEN/RIJSWIJK - Op woensdagavond 2 augustus om 22:30 uur beroofde een onbekende man een 21-jarige vrouw uit Vlaardingen van goederen, bij het station op het Generaal Eisenhowerplein. De politie zoekt getuigen.

De 21-jarige sprak om 19:30 uur af met een onbekende man bij station Rijswijk. Nadat ze samen een aantal uren rondhingen in het Elsenburgerpark, liepen de twee terug richting station Rijswijk, de stationshal in. Op het moment dat de Vlaardingse met de man weer terug naar buiten liep, probeerde de man haar plotseling met geweld van haar tas te beroven. Dat mislukte, omdat de vrouw gillend wegrende richting een getuige. De verdachte rende achter haar aan en het lukte toen toch om haar tas grijpen. De man liet de tas leeg achter. Het slachtoffer deed aangifte en de recherche onderzoekt de zaak. 


Signalement

De verdachte was een donker getinte man van circa 23 jaar, 1.65 meter lang met een tenger postuur. De man had kort haar en was aan de voor- en bovenzijde kalend.
 

Iets gezien? Of gehoord?

De districtsrecherche van Westland-Delft zoekt getuigen van deze straatroof. Hebt u de twee gezien bij het station Rijswijk of in het Elsenburgerpark?  Of zag u de beroving? Neem dan contact op met de districtsrecherche Westland-Delft via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met 0800-7000.