Vlaardinger (18) opgepakt voor straatroof

22-02-2022 112 Redactie

VLAARDINGEN/ROTTERDAM - Een achttienjarige Vlaardinger is afgelopen zaterdag gearresteerd in Rotterdam. Hij zou betrokken zijn bij een straatroof op de Admiraliteitskade. Ook twee Rotterdammers (zestien en twintig jaar oud) werden opgepakt.

Rond 22.40 uur liep een negentienjarige Rotterdammer op de Admiraliteitskade toen een kleine grijze personenauto hem tegemoet reed. De auto stopte en ineens kwamen twee mannen op hem af die hem schopten en sloegen. De daders pakten zijn telefoon af en reden weg in de dezelfde auto die was aan komen rijden en waar tijdens de beroving een chauffeur was achtergebleven. De politie werd gewaarschuwd en agenten startten direct een onderzoek. Dat resulteerde na ruim een uur in de aanhouding van de drie verdachten.

Wie was getuige?
Van de beroving was een onbekende man getuige. De politie is specifiek op zoek naar hem en vraagt hem contact op te nemen. Maar sowieso zijn alle getuigen én beelden welkom. Bellen naar de opsporing van district Rijnmond Oost kan op telefoonnummer 0900-8844.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date