Vlaardingen in actie voor zes fietsen !

01-01-2017 112 Redactie

VLAARDINGEN - ,,Ik ben niet boos op de organisatie van het vreugdevuur, maar wel verdrietig dat dit gebeurd is. ,,Eén van mijn zoons heeft zelf ook nog geholpen met de opbouw van de brandstapel’’.  Aan het woord is de moeder van het gezin met opgroeiende pubers waarvan maar liefst zes fietsen in de Nieuwjaarsnacht aan de Broekweg in de brandstapel vernield zijn. Liever wil ze niet met foto en naam in het nieuws komen. ,,Hart van Nederland heeft ook al gebeld, TV Rijnmond is vanmiddag langs geweest, maar ik hoef niet met mijn gezicht op de tv. Ik wil gewoon dat dit soort dingen niet gebeuren’’.

Ze woont al langer aan de Broekweg, en met plezier. Haar woonplezier laat ze door de gebeurtenissen ook niet bederven. Dat de fietsen van haar kinderen onherstelbaar vernield zijn is echter wel een probleem. ,,Volgende week maandag moeten ze weer naar school, in Schiedam en Vlaardingen. Natuurlijk is het goed voor ze om op de fiets te gaan en met de bus, dat is behoorlijk lastig. We redden ons verder wel, maar die fietsen, dat is nog een probleem’’.

Inmiddels hebben er tal van Vlaardingers en niet-Vlaardingers gereageerd die ‘iets’ willen doen.  Hartverwarmend ! Vlaardingen24 heeft al fietsen aangeboden gekregen, maar we zoeken nog even verder naar fietsen waar opgroeiende, uit de kluiten gewassen pubers mee uit de voeten kunnen.

Heeft u een fiets beschikbaar die u wilt geven (Zou mooi zijn als deze gebruiksklaar is), stuur dan even een mailtje naar redactie@vlaardingen24.nl  met uw gegevens. Wij nemen dan met u contact op en zorgen dat de fietsen op hun bestemming aankomen !Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date