VFC zoekt vuilnisvandalen

26-02-2018 112 Redactie

VLAARDINGEN - Wekelijks loopt er een team oudere vrijwilligers rond bij VFC dat ervoor zorgt dat het Sportpark er in het weekend pico-bello verzorgd bij ligt. De wekelijkse complimenten die de gasten uitspreken komen hen ook zeker toe. Velden schoon, terrein en paden schoon, rommel afgevoerd, ramen gezeemd, kleedkamers nog eens extra schoongemaakt en eigenlijk teveel om op te noemen. De mannen hebben er plezier in maar geloof het maar, het is ook aardig aanpoten. VFC heeft tenslotte een behoorlijk complex om te onderhouden.

Dit wetende zult u van de mensen van VFC aan moeten nemen dat ze niet zitten te wachten op extra werk dat voorkomt uit regelrecht vandalisme. Want wat troffen de trouwe werkers bij VFC vanochtend aan ? De foto spreekt boekdelen. En waar troffen ze dit aan? In de papiercontainer bij het complex. De woorden die vanochtend uitgesproken zijn zullen we niet aan het papier toe vertrouwen maar laten zich niet moeilijk raden.

Bij VFC zijn ze erg benieuwd van wie dit afval is en of iemand iets gezien heeft. Het afval kan er niet binnen vijf minuten ingepropt zijn en ook de allerkleinsten in onze maatschappij zullen de klus niet alleen geklaard kunnen hebben.

Laat het even VFC weten als u iets meer weet. Ze gaan graag in gesprek met deze onverlaten. Hun harde werkers verdienen beter dan zich bezig houden met het uitruimen van de papiercontainer. Een berichtje naar communicatie@vfcvlaardingen.nl  is voldoende.

 

 

 

 

 

Gerelateerd