Update: Zoektocht in Broekpolder naar vermiste jongen

03-12-2017 112 Redactie

Update: de politie heeft inmiddels laten weten dat er hier sprake is van een burgerinitiatief en roept op om voorzichtig te zijn. Desondanks wordt gevraagd ogen open te houden naar de vermiste jongen. De Oproep is gedaan door stichting HTGV die volgens eigen zeggen zoekinstructies krijgt van de politie Schiedam


VLAARDINGEN/SCHIEDAM - De 15-jarige Abdullah is sinds vrijdag 1 december vermist vanuit Schiedam. De jongen is autistisch, verstandelijk beperkt, doof en heeft zijn medicijnen nodig.

De politie is met man en macht op zoek naar Abdullah en ook in Vlaardingen gaat er gezocht worden. Dadelijk (zondagochtend) om 10 uur gaat er gezocht worden in de Broekpolder naar de uit Schiedam vermiste Abdullah. Hoe meer mensen kunnen helpen hoe beter, aldus een oproep. Verzamelen ter hoogte van het Klauterwoud.

Abdullah is weggelopen vanaf de Obrechtstraat in Groenoord. Hij is voor het laatst gezien in de omgeving van het Franciscus Vlietland. Abdullah draagt waarschijnlijk een crème overhemd met blauwe ruitjes en een jas. Hij loopt op zwarte sportschoenen.

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date