Tweetal vast voor ingooien ruiten politieauto

11-03-2016 112 Redactie

VLAARDINGEN - Twee jongens van zeventien en achttien jaar uit Vlaardingen zijn vandaag aangehouden voor het ingooien van de ruiten van een politievoertuig in Vlaardingen. Ze zijn in verzekering gesteld. 

Al langer heeft de omgeving Liesveld & Veerplein last van hangjeugd. Vrijdag 13 februari rond 18.00 uur hielden vier jongens zich hinderlijk op bij de winkels. De politie kreeg een melding van de overlast en slingerde de mannen op de bon. In de tijd dat de jongens met hun bekeuring verdwenen, wachtte de politie even af of ze daadwerkelijk wegliepen. Na terugkomst bij het politievoertuig bleken de ruiten te zijn vernield. De vooruit had een grote barst en het zijraam was volledig vernield. Er is meteen een onderzoek ingesteld.
 

Camerabeelden

De afgelopen weken zijn tijdens het onderzoek de camerabeelden van de locatie bekeken en bleek dat de jongens duidelijk in beeld waren. Ze maakten stenen los uit het trottoir en bekogelden de auto. Na overleg met de Officier van Justitie konden de jongens vandaag worden aangehouden.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date