Sterke vrouwen werken overvaller hun winkel uit

16-10-2019 112 Redactie

VLAARDINGEN - Het programma Opsporing Verzocht heeft dinsdagavond aandacht besteed aan de overval op de Poolse supermarkt Poziomka aan de Van Hogendorplaan.

’s Avonds op 16 november 2018 beent aan de Van Hogendorplaan een opgefokt ogende man de Poolse supermarkt Poziomka binnen. Vrijwel direct trekt hij een vuurwapen, waarmee hij de twee aanwezige medewerksters bedreigt. Hij wil de de kassalade meenemen, maar de slachtoffers zijn niet van plan de overvaller zomaar zijn gang te laten gaan. Ze verzetten zich hevig en na tachtig bijzonder spannende seconden kiest de dader zónder buit het hazenpad.

Getuige of handlanger?
Op de bewakingsbeelden is een man te zien, met een lichte huidskleur en mogelijk een fiets bij zich, die duidelijk meekrijgt wat zich afspeelt. Hij grijpt niet in, zelfs niet wanneer één van de slachtoffers om hulp roept. Mogelijk was deze man, die een lichtgroene of beige pet op had en verder donkerkleurige kleding droeg, zo onder de indruk dat hij verzuimde alarm te slaan of te hulp te schieten. Maar het zou ook kunnen dat hij een handlanger van de overvaller is die op hem stond te wachten. Weet u wie deze tweede man is, neem ook dan contact op.

Wie is de overvaller?
Geef uw tip door via de Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070 of Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date