Categorieën

Service

Pyromaan slaat opnieuw toe!

Pyromaan slaat opnieuw toe!
112

Pyromaan slaat opnieuw toe!

  • Redactie
  • 02-08-2015
  • 112
Pyromaan slaat opnieuw toe!

fotografie: Portaalnieuws

VLAARDINGEN – De politie lijkt vooralsnog geen vat te krijgen op de man(nen) die zij verdenken van betrokkenheid bij de autobranden. Vannacht zijn er opnieuw twee auto’s uitgebrand. Dat gebeurde deze keer op bedrijventerrein de Vergulde Hand bij autobedrijf Penders. 

De brandweer werd aanvankelijk zonder spoed voor een buitenbrand opgeroepen. Vanaf de Coornhertstraat iemand rook en flinke vlammen gezien. Toen bleek dat er auto’s in brand stonden aan de George Stephensonweg maakte de brandweer alsnog haast. Na het blussen werd ook het pand van Penders gecontroleerd. De auto’s stonden dicht tegen de gevel van het bedrijfspand en ook dat heeft daardoor schade opgelopen. 

Met deze laatste brand staat de teller sinds april op twaalf. De alarmbellen gingen voor het eerst af op 13 april. Daarna was het raak op 14 april (2x), 16 april, 28 april, 24 juni, 5 juli, 7 juli, 8 juli, 9 juli, 29 juli en dus ook vannacht. De politie heeft 20 juli een verdachte opgepakt en ook twee andere mannen werden op het bureau ontboden. Wegens gebrek aan bewijs, konden zij alle drie weer vertrekken. Zij blijven wel verdachte in deze zaak.