Pony’s toegetakeld door foute kapsters

05-09-2016 112 Redactie

VLAARDINGEN – Op zondag 4 september zijn rond het middaguur twee jongedames op een wel heel verkeerde manier met twee pony’s aan de slag gegaan. Het gaat hier om twee meisjes van (geschat) ongeveer 10 – 13 jaar. Eén van hen is een wat langer getint meisje met een grote donkere bos krullen en de ander is een kleiner blank meisje met blond haar. Ze hadden paardenpoets spullen bij zich en de pony's aan het hek van het weiland gebonden.

De pony's stonden in een weiland aan de Zuidbuurt in Vlaardingen. De manen en staarten van pony’s Jos en Henk zijn lelijk, en uiteraard ongevraagd, onder handen genomen met een schaar. De mooie lange voorplukken zijn afgeknipt, er missen stukken staart en er zijn delen uit de manen geknipt. Tevens zijn er enkele vlechtjes in de manen gevlochten die met gekeurde elastiekjes waren afgeknoopt.

Eigenaresse Ann Baauw komt graag in contact met getuigen die eventueel iets gezien hebben of de meisjes kennen. Hoe dan ook spreekt ze de verantwoordelijken  graag aan op hun gedrag in een persoonlijk gesprek.

Herkent iemand deze paardenvriendinnen? Stuur Ann dan even een persoonlijk berichtje op Facebook via deze link !

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date