Politie zoekt overvallers Poolse supermarkt

24-12-2016 112 Redactie

VLAARDINGEN – De politie is bezig met de opsporing van de twee mannen die vrijdagavond de Poolse supermarkt op de Van Hogendorplaan hebben overvallen.

Volgens een van onze volgers zou het mogelijk gaan om Antilliaanse mannen. ,,Wij hebben om tien voor half negen pizza's gehaald bij Domino's. In de buurt van de Poolse winkel liepen twee jongens. Eén met helm en één met capuchon. Die met de capuchon heb ik in het gezicht gezien. Had een donkere huidskleur (waarschijnlijk Antilliaans), droeg een dun snorretje en was ongeveer 1m65 lang. Zij  gedroegen zich toen zenuwachtig. Om half negen verlieten wij Domino's en toen stond de jongen met capuchon vlakbij de Poolse supermarkt. De jongen met de helm stond richting Aldi bij een portiek met twee anderen te praten.’’

De daders van de overval mishandelden de eigenaar van de supermarkt en beroofden hem van zijn dagopbrengst. Na de overval scheurden zij er op een scooter vandoor, over de Kethelweg richting de Hargalaan.

Getuigen gezocht


Heeft u informatie over de overval? Heeft u de mannen gezien of weet u wie het zijn? Neem dan zo snel mogelijk contact op met de politie via 112 , 0900 - 8844 of anoniem op 0800 - 7000.