Politie waarschuwt voor man met babbeltruc!

10-10-2018 112 Redactie

VLAARDINGEN - De politie van Vlaardingen waarschuwt inwoners voor een man die de laatste dagen zeer actief is met een babbeltruc. De man belt bij u aan met de mededeling dat er een technische storing is aan bijvoorbeeld de keuken (waterlekkage bij de buren of iets dergelijks). Tijdens deze mededeling loopt de man al bijna direct de woning in en gaat vrolijk met het slachtoffer aan de praat alsof het de normaalste zaak van de wereld is.  Bij het verlaten van de woning bent u meestal verlost van een aantal goederen en/of geld. De politie geeft aan dat de man zeer geraffineerd en professioneel bezig is.

Signalement
- Licht getint
- Stevig postuur en groot
- ca 30 jaar.
- Kort zwart haar

Mocht de man onverhoopt toch bij u binnenkomen vorder hem dan direct uw woning te verlaten en bel, eerste mogelijkheid, direct de politie via 112.
Probeer zoveel mogelijk van de man te onthouden en kijk indien mogeljik met welk vervoermiddel hij is. Waarschuw ook uw dierbaren die niet in het bezit zijn van Facebook of andere social-media toepassingen.,,Deze man moet gestopt worden!'', zegt de politie.Gerelateerd