Politie onderzoekt autobranden

22-02-2017 112 Redactie

VLAARDINGEN/RIDDERKERK - In de vroege ochtend van woensdag 22 februari zijn in Vlaardingen en Ridderkerk meerdere auto’s uitgebrand. De politie houdt rekening met brandstichting en is een onderzoek gestart. Niemand raakte gewond. Tips zijn welkom.

Rond 01.15 uur stonden vijf auto’s in brand op een parkeerplaats onder een gebouw aan de Fultonstraat in Vlaardingen. Nog geen twee uur later stond ook een aantal auto’s op een parkeerplaats langs de Poesiastraat en de Benedenrijweg in Ridderkerk in vuur en vlam. Zeven auto’s brandden volledig uit en twee raakten zwaar beschadigd.
 

Getuigen


De politie kan in dit stadium van het onderzoek niet zeggen of er een verband tussen de branden bestaat. Beide locaties van de brand zijn afgezet en de recherche doet verder onderzoek. Daarnaast wordt er ook een buurtonderzoek gehouden en er vindt technisch onderzoek naar de auto’s plaats.

De politie heeft getuigen gesproken, maar blijft op zoek naar meer informatie. Heeft u gezien hoe de branden zijn ontstaan of heeft u andere informatie, laat het weten! U kunt bellen met 0900-8844 of anoniem naar 0800-7000.

Gerelateerd