Politie onderzoekt autobranden Vlaardingen

24-03-2019 112 Redactie

VLAARDINGEN - Drie auto’s werden in de nacht van zaterdag op zondag in brand gestoken in Vlaardingen. De politie onderzoekt de branden en komt graag in contact met getuigen.

Tegen kwart voor drie kwam de eerste melding binnen. Aan de Spoorsingel bleek een auto in brand te staan. De brandweer was snel ter plaatse en bluste het voertuig. Een paar uur later was het weer raak. Rond half zes meldden getuigen een brand aan de Kornelis Speelmanstraat. Daar sloegen de vlammen uit twee auto’s. Nadat de brandweer de voertuigen had geblust, moesten twee kelderboxen worden gelucht. De brandende auto’s stonden namelijk tegen de kelderboxen en die waren vol rook komen te staan. Autobranden kunnen makkelijk overslaan, naar bijvoorbeeld kelderboxen, een heg of schuur of een woonhuis. Dan zijn de gevolgen nog veel groter. Bij de branden van zaterdag op zondag raakte niemand gewond. De politie onderzoekt de zaak en gaat daarbij uit van brandstichting.
 
Informatie
Heeft u iets gezien of gehoord in de nacht van zaterdag op zondag op de Spoorsingel of de Kornelis Speelmanstraat, of heeft u andere bruikbare informatie? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem uw informatie doorgeven kan ook, via M. 0800-7000.Gerelateerd