Categorieën

Service

Pinpas gestolen en rekening leeggehaald

Pinpas gestolen en rekening leeggehaald
112

Pinpas gestolen en rekening leeggehaald

  • Redactie
  • 15-08-2015
  • 112
Pinpas gestolen en rekening leeggehaald

VLAARDINGEN – Een 62-jarige Vlaardingse is vrijdagmiddag in het centrum van Vlaardingen bestolen. Dieven maakten haar pinpas buit. Luttele minuten later was haar hele rekening leeggehaald bij de ING pinautomaat op het Veerplein. 

De pas is waarschijnlijk gestolen in de Scapino. De vrouw was daar met haar klenzoon om een paar voetbalschoenen voor hem te kopen. Toen de vrouw naar buiten wilde lopen, stond haar tas open en was haar portemonnee verdwenen. Toen ze vervolgens op haar telefoon in de ING-app keek, was de rekening al leeg. Tussen het pinnen van de voetbalschoenen en het leeghalen van de rekening zat amper vier minuten. 

Dochter Angela van Hecke hoopt de daders mogelijk te achterhalen door via facebook om informatie te vragen. Heeft er gistermiddag misschien iemand iets van de diefstal gezien? Zij vraagt mensen die mogelijk informatie hebben haar via facebook te benaderen. Verder heeft zij haar hoop gevestigd op de beelden die bij de pinautomaat zijn gemaakt. Die worden echter enkel afgestaan aan de politie. Er is gisteren meteen aangifte gedaan van de diefstal.