Overvaller met Screammasker schrok van gillende verkoopster

18-11-2019 112 Redactie

VLAARDINGEN - Een man met donkere kleding en een Screammasker overviel op zondag 17 november een supermarkt aan de Reigerlaan. Hij bedreigde de aanwezige medewerkster met een mes en wilde geld. De schrik zat er bij de medewerkster en haar gezin, dat in de exotische supermarkt aan het werk was, goed in en de verkoopster gilde zo hard dat de overvaller er zonder buit vandoor ging. 

Mes

De vrouw stond zondagavond rond 18.15 uur eten te bereiden achter de toonbank toen ze de man met het zwart-witte masker voorbij zag lopen. Ze dacht dat het nog iets met Halloween te maken had. Voor ze het wist stond de overvaller voor haar neus en liet hij een mes zien. Hij vroeg om geld en sloeg meerdere keren hard met het mes op de toonbank. Ze begon vervolgens heel hard te gillen, waardoor haar man, die achterin de winkel bezig was, ook kwam kijken. Haar nog jonge zoon en dochter waren ook getuigen van dit heftige incident. De overvaller was niet bestand tegen het harde gegil en rende de winkel uit. Hij ging richting de Kraanvogellaan. 

Getuigen/signalement

De politie heeft al een aantal getuigen gesproken, maar roept iedereen op, die nog niet met de politie hebben gesproken, zich te melden.

De verdachte verliet de supermarkt richting de Kraanvogellaan. Hij is gezet en ongeveer 1.80 lang, droeg een zwarte jas en een donker blauwe Adidas broek met de bekende witte strepen. Hij sprak met een Turks accent, had een mes bij zich en droeg een zwart/wit Screammasker. In zijn hand had hij een plastic tas van BCC. 

Info? Bel met 0900-8844 of met 0800-7000 als u liever anoniem wilt blijven.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date