Overval, inbraak en moord in Bureau Rijnmond

04-10-2017 112 Redactie

VLAARDINGEN/ROTTERDAM - In ‘Bureau Rijnmond’ vragen politie en het Openbaar Ministerie deze week aandacht voor vijf totaal verschillende zaken, maar zij hebben allen iets gemeen. De politie is nl. vastbesloten al die zaken op te lossen. Dat kan zij echter niet alleen en daarom wordt de hulp van de kijker van ‘Bureau Rijnmond’ ingeroepen.


‘Mijn zusje is een heel lief persoon’

Met man en macht werkt de politie aan de oplossing van het vreselijke misdrijf waar de 21-jarige Graciëla eind september slachtoffer van is geworden. Deze zaak is al uitgebreid in de media geweest en dat heeft het onderzoek gelukkig al veel geholpen. Maar er zijn nog steeds vragen en omdat het recherche team vastberaden is de zaak op te lossen, worden die vragen in “Bureau Rijnmond” aan de kijker gesteld. De broer van Graciëla schetst in de uitzending een beeld van zijn zusje. Gilliard: “Mijn zusje is een heel lief persoon. Zij had veel voor iedereen over.”


Overval, inbraak en babbeltruc

Een overval en een inbraak in Vlaardingen en een babbeltruc in Rotterdam maken de uitzending compleet. Er worden beelden van verdachten getoond in de hoop dat de kijker hen herkent en de politie belt.
Reden genoeg om te kijken dus naar ‘Bureau Rijnmond’ op donderdagmiddag rond 17.20 uur op RTV Rijnmond (herhaling elk uur tot de volgende dag 17.00 uur).

Kijk voor meer informatie en de afzonderlijke items ook op www.politie.nl/bureaurijnmond  

Gerelateerd