Nepagenten actief in Babberspolder

19-05-2021 112 Redactie

VLAARDINGEN - Een man in een politieuniform heeft maandagavond geprobeerd een bewoonster van de Hartmanstraat in Vlaardingen geld afhandig te maken. Hij belde bij haar aan met een verhaal over een openstaande boete die moest worden geïnd.

Rond tien over tien 's avonds stonden twee mannen aan de deur bij de vrouw. Eén van hen droeg een politieuniform, maar is absoluut geen politieman. Met een babbeltruc over een openstaande boete probeerden de twee de bewoonster geld afhandig te maken. Gelukkig vertrouwde de bewoonster het niet en belde de politie.

De politie is nu hard op zoek naar deze twee mannen en vraagt mensen met informatie en/of camerabeelden zich te melden. De.man in het politieuniform is ongeveer 1.80 cm lang, heeft een lichte huidskleur, kort opgeschoren zwart haar met een kuif, slank postuur, bruine ogen en een snorretje. De tweede man (niet in politieuniform) is ongeveer 1.65 cm lang, heeft een lichte huidskleur, een moedervlek op zijn neus en een gezet postuur. Hij droeg een zwarte jas, blauwe spijkerbroek, witte Nike schoenen en een zwart petje van het merk Fila.

Mensen kunnen met tips bellen naar 0900 - 8844 of anoniem naar 0800-7000.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date