Nachtelijk bezoek voor Slagerij Wapenaar

11-03-2016 112 Redactie

VLAARDINGEN – Slagerij Wapenaar op De Loper roept haar klanten op bewakingsbeelden van de slagerij te delen. Er waren deze week namelijk ‘klanten’ die blijkbaar niet in staat waren tijdens de reguliere openingstijden te komen. Om half zes ’s ochtends betraden drie mannen de winkel, zoals op de videobeelden te zien is.

,,Bijna altijd overdag, maar eerder deze week ook 's nachts, komen er fijnproevers naar onze winkel voor heerlijkheden’’, schrijft Wapenaar. ,,Mocht u de klanten op de video herkennen, dan zouden wij graag weten wie zij zijn. Als klant bent goed op de hoogte van onze wekelijkse specialiteiten en u weet dus dat het onnodig is om er op deze manier naar te zoeken in onze winkel. Bovendien willen wij met alle plezier aan onze nachtgasten de link van onze site www.slagerijwapenaar.nl doorsturen, waarop de juiste openingstijden van onze filialen staan.

Mede namens ons nachtelijk bezoek zouden wij het op prijs stellen als u deze video deelt, zodat de kans groter wordt dat wij deze nachtbrakers de benodigde informatie kunnen toespelen. Dit geldt trouwens ook voor de personen die diezelfde nacht tevergeefs probeerden om via de achterdeur van ons filiaal aan de Beckmansingel inkopen te doen.’’

Gerelateerd