Nachtelijk bezoek voor 't Hart Optiek

06-08-2017 112 Redactie

VLAARDINGEN - Ongenode gasten voor 't Hart Optiek op De Loper afgelopen nacht. Eigenaar Thierry 't Hart doet verslag op facebook. ,,Steeds meer mensen weten 't Hart Optiek te vinden vanwege de goede service en kwalitatief hoogwaardige producten. Daar zijn we natuurlijk erg blij mee. Wat minder mensen weten - maar waar wel zo nu en dan gebruik van wordt gemaakt - is onze service om een afspraak te maken buiten de openingstijden voor de aanschaf van een bril. Niet iedereen is altijd in de gelegenheid om op de standaardtijden langs te komen natuurlijk.

Zo zijn er vannacht ook gasten langsgeweest. Helaas hadden zíj dan weer verzuimd een afspraak te maken zodat ons personeel ze nét hebben gemist. Ook bleken de gasten een beetje ongeduldig en hebben ze een kleine ravage aangericht. Niet chique natuurlijk, maar je moet het maar druk hebben en hoognodig een nieuwe zonnebril nodig hebben.

Omdat de gasten uit ons ruime aanbod bijzondere zonnebrillen - niet konden kiezen hebben ze er ook maar geen keuze tussen gemaakt en meerdere modellen meegenomen. Spijtig genoeg was de pin al afgemeld dus zijn de brillen 'op rekening' meegenomen. Het totaalbedrag dient dan bij thuiskomst worden overgemaakt.

Het personeel heeft met behulp van een toevallig passerende glaszetter de winkel weer keurig afgesloten. Hoewel het fijn is dat de winkel steeds populairder wordt, hebben we toch liever dat iemand overdag onze brillen komt passen. En anders kan men terecht in onze online paskamer via www.thartoptiek.nl.

Het werk bij 't Hart was al nooit saai, maar dit maakt het nét weer een beetje spannender!

Team 't Hart''

Gerelateerd