Meisje vermist

04-06-2018 112 Redactie

UPDATE: Het meisje is inmiddels terecht


VLAARDINGEN/ROZENBURG – Sofie Schols is de dochter van Sandra Schols-Doove. Vandaag is ze niet meer thuis gekomen, in Rozenburg. Haar moeder heeft inmiddels een oproep gedaan via Facebook om naar Sofie uit te kijken. Omdat Rozenburg vlakbij ligt zou Sofie ook hier in de regio kunnen zijn en plaatsen we hierbij de oproep van Sandra om meer mensen te betrekken bij het uitkijken naar haar dochter.

,,Sofie is vanmiddag een uur eerder van school weggelopen. Om 13:50 heeft ze nog een bericht naar haar beste vriendin gestuurd. Met een afscheid. Ze is om 14:15 gezien op de volgerweg in Rozenburg.(Rozenburg uitgaand) Met veel tassen en een vreemde blik in haar ogen. Toen ik om 15:30 thuiskwam van werk lag er een afscheidsbrief. Ze is niet boos op ons, ze ziet haar leven zoals het er nu uit ziet even niet meer zitten. Ze heeft van alles meegenomen ook haar paspoort. Willen jullie alsjeblieft naar haar uitkijken? Ze is 160 cm lang en sportief type. Alvast bedankt!’’

Sofie had een wit shirt met rode strepen aan. En een donkergroen vest, lichte spijkerbroek en donkere sneakers. Sofie had een zwarte Giant fiets met zwarte tassen. Verder had ze een blauwe rugzak en een sporttas mee.

Tips ? Bel de politie via 0900-8844 of tip Sandra via deze link!Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date