Categorieën

Service

Man met babbeltruc actief

Man met babbeltruc actief
112

Man met babbeltruc actief

  • Redactie
  • 12-10-2015
  • 112
Man met babbeltruc actief

VLAARDINGEN – Op 11 oktober, gisteren dus, maakten meerdere mensen in de Buurtwhatsapp melding van een babbeltruc. Een eerder gesignaleerde, bekende man was op pad in de VOP-wijk. Bij meerdere bewoners kwam hij aan de deur met de meest vreemde smoezen om aan geld te komen. Hij kan volgens de bewoners heel onschuldig kijken en men zou hem haast hun laatste centen geven, wat ze toch maar niet gedaan hebben.

Het betreft hier een kleine man met op dat moment een hagelwit net overhemd aan (zeker om indruk te maken) en hij loopt een beetje voorovergebogen. De smoezen die hij vaak gebruikt volgens bewoners: Benzine is op, geen beltegoed meer of iemand is erg ziek. Daarnaast gebruikt hij soms ook dat zijn vrouw aan het bevallen is en hij moet een taxi nemen, zijn moeder is gevallen en moet een taxi nemen of een tante is erg ziek en moet een taxi nemen. U merkt het al die van de taxi is erg populair.

Op de Buurtwhatsapp wordt gewaarschuwd dat u voor deze man moet oppassen en niet in zijn trucjes trappen, ook niet in dergelijke trucjes van soortgelijke ‘babbelaars’. Mocht u iemand soortgelijke verhalen aan de deur treffen, neem dan diens signalement goed op en bel de politie.

Meedoen aan de buurtwhatsapp? App dan uw naam, straatnaam en huisnummer naar 06-28330112