Inbraak in politiebureau Vlaardingen

10-01-2017 112 Redactie

VLAARDINGEN – Het veiligste plekje van Vlaardingen zou toch wel het politiebureau moeten zijn. Dat het zelfs daar door omstandigheden weleens mis kan gaan bewijst het volgende verhaal van één van de afgelopen nacht surveillerende agenten.

Afgelopen nacht werden we tijdens de surveillance door de meldkamer geroepen of we een onderzoek in konden stellen in het bureau, want het inbraakalarm was geactiveerd.

Uiteraard reden we snel naar het bureau, want voor zover wij wisten was de avonddienst al geruime tijd naar huis. Direct op het moment dat voor de ingang van het bureau stonden hoorden we de alarm binnen al loeien. Snel stelden we binnen een onderzoek in. Tot we op een gegeven moment een vrijwel naakte drijfnatte oude brigadier tegenkwamen!

Wat bleek ? Na de avonddienst (met overwerk) was hij nog even onder de douche gesprongen. Echter de collega's van de avonddienst (die eveneens overwerk hadden) wisten dit niet en hadden op het bureau het alarm erop gegooid toen zij naar huis gingen. Nadat hij de douche verlaten had werd hij opgemerkt door de bewegingssensoren. Al met al wel een goede test!

Echter het beeld van de brigadier blijft nog wel even op ons netvlies staan.....Gerelateerd