Gezocht: vrouw die jongen op fiets aanreed!

03-12-2019 112 Redactie

VLAARDINGEN - Heel wat fietsers gingen gisterochtend vanwege de gladheid onderuit. Voor Brett (13) liep het echter iets anders. Niet de gladheid speelde hem parten maar een automobliste. Hij reed maandagochtend rond 7.30 uur op de rotonde Amsterdamlaan/Churchillsingel/Lepelaarsingel. Brett was kwam van het dubbele fietspad aan de kant van de Kruidenbuurt richting de rotonde en stak over naar de Lepelaarsingel. Hij was al over de helft en is vervolgens tegen zijn achterwiel aangereden door een oudere automobiliste (geschat rond de 70), in een kleine zwarte auto.

Zij is wel uitgestapt, gaf aan geschrokken te zijn, heeft gevraagd hoe het ging en heeft geprobeerd het achterlicht van Brett te repareren. Toen dat niet lukte is ze weer ingestapt en weggereden zonder gegevens achter te laten. Er zijn meerdere getuigen, maar die hebben niet het kenteken gezien. Brett heeft schade aan zijn achterwiel, spatbord, achterlicht en zadel.

De ouders van Brett willen wel graag met deze automobiliste de schade afhandelen en zo voorkomen dat er aangifte moet worden gedaan. ,,Dan volgt automatisch een strafrechtelijk onderzoek, dat hoeft van ons niet.'' Vraag is dus: wil de automobiliste die Brett aanreed even contact opnemen met zijn ouders. Telefoonnummer 06 - 246 00 932 of email eva.gewoongroen@gmail.com.Gerelateerd