Getuigen gezocht van overval pakketbezorger

09-01-2017 112 Redactie

VLAARDINGEN - Woensdag 4 januari om 12.00 uur ’s middags is op de Molenzicht in Vlaardingen een pakketbezorger beroofd van zijn bestelbus. De bus werd later in de middag leeg teruggevonden op de Woensdrechtstraat in Rotterdam-Overschie.

De pakketbezorger had net op de Molenzicht een paar pakketten afgegeven en wilde wegrijden toen hij in zijn spiegel een man naar zijn bus zag lopen. De man gebaarde dat de bezorger uit moest stappen en gedroeg zich zeer agressief. De man ritste zijn jack open en de bezorger had de indruk dat de man daar een wapen droeg. Daarop verliet de bezorger de bus. De man stapte in en reed ermee weg.

Later, omstreeks 15.45 uur werd de witte bestelbus teruggevonden in Overschie op de Woensdrechtstraat. De pakketten waren weg. De bus is overgebracht naar een politiebureau voor sporenonderzoek.

 

Getuigen gezocht


De politie doet onderzoek naar de overval en is op zoek naar getuigen. Heeft u woensdag 4 januari omstreeks 12.00 uur op de Molenzicht in Vlaardingen de overval gezien of heeft u andere informatie die van belang kan zijn? Dan vragen wij u te bellen met 0900-8844 of uw tip achter te laten op www.politie.nl . Als u liever anoniem wilt blijven, kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000 of melden via www.meldmisdaadanoniem.nl   

Gerelateerd