Gestolen auto terug in Hoevenbuurt

27-10-2015 112 Redactie

VLAARDINGEN – De successen van de Vlaardingse buurtwhatsappgroepen blijven zich aaneenrijgen. In de Hoevenbuurt werd vanavond rond zeven uur een bericht gedeeld over een auto die afgelopen zondag werd gestolen vanuit de Gelderlandlaan. Nog geen half uur na de melding was de auto al gevonden. Hij stond in de Domburghoeve.

Een buurvrouw van de eigenaresse van de auto, een witte Peugeot 107 met stickers van Funda en De Huizenbemiddelaar, meldde de diefstal vanavond om wijkbewoners te waarschuwen hun auto in de gaten te houden. Geen overbodige luxe want aan de Domburghoeve werd onlangs ook al een zwarte Mercedes G klasse gestolen.

De diefstal van de Peugeot was zondag nog bijna voorkomen. De eigenaresse stond voor de voordeur een sigaretje te roken en hoorde geluiden bij haar auto. Ze liep erheen en zag een kale man in haar auto zitten. Zij trok het portier nog open maar de man scheurde ervandoor.

De vrouw gaf een schreeuw en alarmeerde zo de buren die de politie belden. Die waren helaas niet op tijd om op dat moment de dader nog te achterhalen maar twee dagen later is de auto dan toch terug. Dankzij de Buurtwhatsapp! De politie werd opnieuw gewaarschuwd en nam de auto vanavond rond kwart over negen mee voor sporenonderzoek.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date