Fietsendrama voor Manon

16-09-2016 112 Redactie

VLAARDINGEN - In juli werd de Montego-fiets van Manon (20) gestolen op NS-station Vlaardingen West. Manon is voltijd student en heeft daarnaast ook een bijbaan, dus ze heeft haar fiets hard nodig. 

Ter vervanging kocht ze van haar ‘studentenbudget’ een vervangende fiets (Rivel). Deze werd afgelopen dinsdag 13 september op klaarlichte dag gestolen, weer op NS-station Vlaardingen West. Snel werd weer een vervangende fiets door Manon aangeschaft, dit keer een zwarte omafiets met roze spuitwerk. En alsof de duvel er mee speelt… Deze fiets werd vandaag, vrijdag 16 september gestolen op hetzelfde station, weer op klaarlichte dag. Twee fietsen binnen één werkweek, drie fietsen binnen drie maanden tijd. De bijverdiensten van Manon worden de laatste maanden volledig besteed aan het kopen van fietsen.

Het is niet bekend of de fietsen uit de stations-fietsenstalling gestolen worden door een organisatie met bijvoorbeeld een busje of door een eenling. ,,Cameratoezicht op de fietsenstalling of het plaatsen van een lokfiets zouden wel op zijn plaats zijn’’, aldus Manon.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date