Categorieën

Service

Enorme brand bij Altijd Raak Penders

Enorme brand bij Altijd Raak Penders
112

Enorme brand bij Altijd Raak Penders

  • Redactie
  • 06-11-2015
  • 112
Enorme brand bij Altijd Raak Penders

fotografie: Flashphoto NL

09.52 UUR: De overlast is inmiddels minder. De brandweer is bezig met blus- en sloopwerk.

09.12 UUR:
Er is mogelijk sprake van brandstichting. de politie start een sporenonderzoek.

09.06: UUR:
Het Geuzencollege volgt de lessen volgens rooster met de leerlingen die aanwezig zijn. 08.46 UUR: De brand neemt af maar door het blussen neemt de rook juist toe. Er is een tweede NL Alert verstuurd. Iedereen in de Westwijk moet ramen en deuren gesloten houden.

08.18 UUR:
Ook Un1ek (christelijk basisonderwijs) adviserrt ouders de kinderen thuis te houden. 08.17 UUR: Het Lentiz Geuzencollege blijft voorlopig gesloten.

08.14 UUR
: De treinen rijden weer maar stoppen niet bij station Vlaardingen-West. 

VLAARDINGEN - Bij autosloopbedrijf Altijd Raak Penders is vanochtend een enorme brand uitgebroken. In augustus was er ook al twee maal brand bij het bedrijf. Deze keer lijkt het gebouw volledig uit te branden. Er wordt melding gemaakt van explosies. Er is veel rookontwikkeling en de wind zorgt ervoor dat deze de Westwijk intrekt. Bewoners wordt geadviseerd ramen en deuren gesloten te houden. Bewoners in de wijk zijn ook via NL Alert op de hoogte gebracht. De Maassluisedijk is afgesloten en dat zorgt voor veel verkeersoverlast. Ook rijden er op het moment geen treinen tussen Vlaardingen en Maassluis.