Categorieën

Service

De tuinman: nieuwste oplichterstruc !

De tuinman: nieuwste oplichterstruc !
112

De tuinman: nieuwste oplichterstruc !

  • Redactie
  • 29-10-2015
  • 112
De tuinman: nieuwste oplichterstruc !

VLAARDINGEN - De blaadjes vallen weer van de boom. En dat is dan... herfst. Voor velen weer een tijd om hun tuin te doen of te laten doen. In de rij van babbel- en oplichtingstrucs is er recent een nieuwe bijgekomen, aldus de politie Vlaardingen: De tuinman

Momenteel is er in ‎Vlaardingen weer iemand bezig, die bij bewoners aan de bel gaat en zich voorstelt als hovenier en bij u de tuin komt opknappen. Tot zover geen vuiltje aan de lucht. Hij is blijkbaar zelf krap bij kas en vraagt dan ook direct een "voorschot" om tuinmateriaal en/of plantjes te kunnen kopen. Vermoedelijk gaat er bij u nu een lampje branden, of misschien al veel eerder.

Stel, u geeft deze man geld dan is de kans heel groot dat u deze man niet meer gaat zien. Met andere woorden hij heeft u dus zojuist opgelicht. Een echte hovenier werkt niet op deze wijze.

Trap er niet in en bel de politie. Bent u in staat om een mooie foto van deze man te maken? Doen! De politie is namelijk ook erg nieuwsgierig naar deze persoon. Hij kan natuurlijk iedere naam opgeven maar de laatste tijd gebruikt hij de naam "Berk".