Bejaarde overvallen, Vlaardinger aangehouden

10-08-2018 112 Redactie

VLAARDINGEN/ROTTERDAM- Een week na een woningoverval op de Straatweg in Rotterdam is een tweede verdachte aangehouden, een 35-jarige Vlaardinger. Eerder werd al een 28-jarige Rotterdammer aangehouden. De politie zoekt onverminderd door naar de overige verdachten.

Het 76-jarige slachtoffer van de overval moest worden opgenomen in het ziekenhuis nadat zij vorige week woensdag de schrik van haar leven kreeg.  Omstreeks negen uur ’s morgens belde een man gekleed als postbezorger bij de vrouw aan. De vrouw verwachtte geen pakketje en was zo slim om dus niet zomaar open te doen. Uiteindelijk wist de man toch binnen te komen. Hij duwde de vrouw zo hard dat zij op de grond viel. Na haar te hebben vastbonden liet hij zijn mededaders het huis binnen. De mannen gingen er met onbekende buit vandoor.

Dezelfde avond werd een eerste aanhouding verricht dankzij de informatie van getuigen, een 28-jarige Rotterdammer. Na nader onderzoek van het overvallenteam kon de tweede verdachte, de 35-jarige Vlaardinger, worden aangehouden. De politie blijft onverminderd door zoeken naar de overige daders. Informatie, tips en beelden blijven dan ook van harte welkom.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date