Zoeken

Winkelcentrum Liesveld

In het hart van Vlaardingen vindt u Winkelcentrum Liesveld. Meer dan 12.000 vierkante meter winkelplezier en dat dan ook nog overdekt. Weer of geen weer; het is altijd ‘Liesveldweer’. U vindt er een breed aanbod aan winkels op het gebied van mode en schoenen, woninginrichting, telefonie, verzorgingsproducten, fotografie en elektronica en wat al niet meer. En er is altijd een plek waar je tussendoor iets kunt eten en/of drinken.

Ook  de Vlaardingse 'Spaanse trappen' is een in het oog springende toeristische attractie die al vele malen is gefotografeerd en maakt dit winkelcentrum een bijzonder bezoek waard.

Winkelcentrum Liesveld kent ook iedere eerste zondag van de maand een koopzondag en met grote regelmaat worden er hartverwarmende evenementen georganiseerd die een verblijf nog leuker maken. Kortom: compleet en aangenaam shoppen in een gemoedelijke sfeer in een winkelcentrum dat zijn gelijke in de omgeving niet kent.

De vele activiteiten worden meestal in samenwerking met de andere winkelgebieden georganiseerd is  en worden daar naar toe ook uitgerold. Niet gek dan ook dat vele bezoekers uit de regio het centrum van Vlaardingen bezoeken.

D-Reizen

Liesveld 108
3131 CM Vlaardingen

Liestex

Schoutplein 35
3131 JZ Vlaardingen

Hakzo

Schoutplein 33
3131 JZ Vlaardingen

Kippie

Veerplein 116a
3131 CN Vlaardingen

Sneakers

Liesveld 122
3131 CM Vlaardingen

Handyman

Liesveld 157a
3131 CK Vlaardingen

Miss Etam

Liesveld 118-120
3131 CM Vlaardingen

Blokker

Veerplein 26
3131 CN Vlaardingen